Afscheid nemen doe je maar één keer. Een specialist inschakelen is dan ook een logische keuze en de uitvaartspecialist draagt niet voor niets die naam.

De Uitvaartspecialist is de onderneming van Arjen Dragt, uitvaartondernemer met jarenlange ervaring. Dragt nam in 1994 de uitvaartonderneming EHBC over van zijn vader, die het bedrijf al runde sinds 1964, aan het Achterom in Hoorn, Noord-Holland.

Door de ervaring van Dragt weet De Uitvaartspecialist als geen ander te luisteren naar ieders wensen. Die wensen zijn de laatste jaren aan het veranderen. Steeds vaker valt de keuze op het zelf regelen van het afscheid. En ook daar kan de uitvaartspecialist u bij helpen. Het gaat namelijk om de wensen van de mensen. Het maakt niet uit of het dan om een eenvoudig afscheid gaat of een uitvaart met alles erop en eraan.

De Uitvaartspecialist staat in heel Nederland voor je klaar zodat de overledene het afscheid krijgt die bij hem of haar past. Afscheid nemen doe je immers maar één keer. Een tweede kans krijg je niet.